Hirdetés

Nézd velünk élőben ma este az új iPhone-ok bejelentését!



|

Jön(nek) az új iPhone(-ok)! Háromnegyed héttől a PC World stúdiójában élőben közvetítünk és kommentálunk is legott. Tarts velünk!

Hirdetés

Szóval ma lesz a nagy nap, ami után az emberek ismét két táborba tömörülnek. Az egyik szerint az este bejelentett új iPhone-ok a világ legjobb készülékei, amik megint csak porba alázzák az összes többi gyártót, lehozzák a csillagokat az égről, megteremtik a világbékét és elvezetnek minket a nirvánába. A másik vélemény szerint már megint jön egy adag túlértékelt mobil, mármint árában és a hípe-ot tekintve is, az Apple fölött eljárt az idő, és csak a marketinggépezet tartja őket életben, miközben a versenytársak már mindent sokkal jobban kitaláltak. És mi ott leszünk a vita gyújtópontjában, ugyanis este élőben közvetítjük az iPhone bejelentést.

Hirdetés

Az új Apple telefonokról előzetesen már mindent elmondtunk, amit csak lehetett, megvolt a pletyka arról, hogy igazából nem egy, hanem három mobil érkezik (a csúcsok-csúcsa iPhone X, valamint a "normál folytatás" iPhone 8 és 8 Plus), meg volt még egy rakás szivárogtatás, híresztelés, elemzői várakozás a teljesen üveg készülékháztól az eltüntetett Home gombon át az arcfelismerésig.

Hogy mindebből mi jön be, és mennyire tetszik a végeredmény, azt nézzük és beszéljük meg együtt! Ma este pontban háromnegyed hétkor (egyeztessük óráinkat, az 18:45 lesz egész pontosan) összeülünk a PC World összes termeiben, és beizzítjuk az élő videós adást. Először felvezetjük a témát, megbeszéljük, mi várható, aztán 7-kor indul az Apple élő streamje, mi pedig a képernyő sarkába költözve kommentáljuk az eseményeket. Közben pedig várjuk a ti véleményeiteket, kérdéseiteket, szóval a bejelentés mellett rátok is figyelünk, veletek is beszélgetünk majd.

Az élő közvetítés egyrészt YouTube csatornánkon folyik majd, de természetesen beemeljük ide a PC World Online-ra is egy cikk közepébe, szóval könnyen megtaláljátok. Popcornt, üdítőt, beszólós komment-sablonokat, almákat és androidokat előkészíteni, találkozunk hamarosan!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.