Hirdetés

Végre bemutatja a Google a Pixel 6 készülékeket, nézd élőben!



|

Hamarosan megtudjuk, hogy mit főzött hónapokig a Google.

Hirdetés

Hónapok óta érkeznek a különböző egymást egyszer megerősítő, máskor cáfoló hírek a Google új generációs telefonjaival, a Pixel 6. generációjával kapcsolatban.

A készülékek külsejét legalább már láttuk, ami minden bizonnyal mindenkinek beégett, hiszen az elmúlt évek legextravagáns megoldását virította a Google. A legfontosabb újdonság azonban nem ez, hanem a házon belül fejlesztett, saját CPU lesz, ami a Pixel 6-os készülékekben debütál majd.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy a Pixel 6 egy 6,4-es kijelzővel, míg a Pixel 6 Pro 6,7-es panellel érkezik és ugyan mindkét modell alumínium házban lakik majd, a Prót megkülönbözteti majd a polírozott felülete.

Az élő közvetítés az alábbi linken lesz követhető:

A specifikáció azonban csak egy része a történetnek, hiszen az igazi izgalmakat a Google saját processzorára optimalizált élmény tartogatja. Ne feledjétek, az adás este hétkor kezdődik, a PC World Online-on pedig mi is beszámolunk majd minden újdonságról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.