Hirdetés

Elődjénél akár kétszer gyorsabb, mégis olcsóbb az új MacBook Air



|

Az Apple frissítette legvékonyabb laptopját, ami már az új, elvileg hibátlan billentyűzettel érkezik.

Hirdetés

Már a MacBook Prók sem olyan vastagak és nehezek, hogy nagyon kényelmetlen legyen őket hurcolni, de aki abszolút a kényelemre hajt, és nem dolgozik nagy erőforrásigényű projekteken, annak a MacBook Air még mindig a legjobb választás, pláne most, hogy árcsökkentés mellett tudták erősebbé tenni. 

Hirdetés

A 2020-as modellben már négymagos, 1.1 GHz-es, 10. generációs Intel Core i3 processzor kap helyet (Turbo Boosttal 3,2 GHz), mely a pénztárca mélységének függvényében akár 1.2 GHz-es Core i7 változatra is cserélhetünk, ami nagy terhelés esetén 3.8 GHz-re pörög fel. A GPU egy Intel Iris Plus, mely a korábbi generációs változatnál akár 80%-kal jobb teljesítményt garantál, így az Apple videovágás mellett játékra is ajánlja. A gépben 8 GB 3733 MHz-es LPDDR4X memória lapul.

Ebbe is az új Magic Keyboard kerül, ami a 16 colos Macbook Próban mutatkozott be. Az átdolgozott mechanizmus miatt a billentyűk 1mm-t tesznek meg, a nyilakat pedig fordított T-alakban rendezték el. A unibody ház 100-ban újrahasznosított alumíniumból készült, és arany, ezüst, valamint asztroszürke változatban választható. A képernyő szokás szerint 13"-es Retina Display.

Az alapváltozat 256 GB-os tárhellyel érkezik, de 2 TB-os SSD-t is választhatunk. Továbbá három mikrofon gondoskodik a tiszta hang rögzítéséről, sztereó hangszóró a szórakoztatásról, a két Thunderbolt 3 porthoz pedig akár 6K-s kijelzőt is csatlakoztathatunk. A legolcsóbb változat 409 990 Ft-ba kerül, mely egy 20 000 Ft-os áresést jelent - külföldön persze az árcsökkenés mértéke is nagyobb, de nekünk ennyivel kell beérni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.