Hirdetés

Az internet sztárjai még mindig a macskák, és punktum



|

Igaz, nagyon jön fel egy pár kakadu is. Mondjuk tény, hogy inkább bármi ilyesmi, mint egy parlamenti közvetítés.

Hirdetés

Mi is megírtuk, meg ugyebár az egész világ tökéletesen tudja, hogy macskák nélkül talán az internet se lenne az igazi. És jönnek erre folyamatosan a kiváló példák, hiszen az állatok spontán, egyszerű és kifejező viselkedése nem csak megnyerő, hanem minden napra újabb és újabb jó kedvre derítő videókat jelent. 

Hirdetés

A legutóbbi napoknak két új sztárja is akadt a Twitteren - pontosabban négy. 

Pavlov macskái sikeresen találtak közvetlen kapcsolatot egy csengő megérintése és a jutalomfalat között. Elég rácsapniuk a mancsukkal, a finom falat máris az orruk előtt landol. A bal oldali macska ráadásul különösen találékony volt, a társa csengőjével is rendelt magának a jutalomfalatból. A videó gazdája majd 300 000 kedvelésnek és több mint 200 000 retweetnek örülhetett. 

Valamivel kevésbé népszerű - több mint 140 000 kedvelés és 85 000 retweet - az a kakadupáros, amelynek a jobb oldali tagja igen kifejező módon reagál a gazdája éneklésére. A ritmusérzéke annyira jó, hogy sok retweet már Elvist véli felfedezni benne. A YouTube-on ezt közel 6 millió alkalommal nézték meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.