Hirdetés

Macskaliftet készített öreg kedvencének egy YouTuber



|

Az idős cirmosoknak is kijár az akadálymentesítés.

Hirdetés

A természet kegyetlen fintora, hogy négylábú kedvenceink nem élnek addig, mint mi, így a szemünk előtt, legfeljebb 1-2 évtized alatt válnak virgonc kölyökből bundás bácsikká és nénikké.  

Az időskori gondozás természetesen minden lelkiismeretes gazdi feladata, Liam Thompson pedig csúcsra járatta a műfajt a 20 éves cicájának készített macskalifttel.

Hirdetés

Az ezredforduló környékén született Frodónak ugyanis már komoly gondot jelent megjárni a lépcsőket a háztól a medencéig, ahol a kedvenc pihenőhelye várja. Thompson ezért összeütött egy szerkezetet, ami megszabadítja a cirmost ettől a kimerítő feladattól.

A négy nap alatt megépített macskafelvonó egy átalakított kerti hullámvasúton alapul, a meghajtásért felelős elektromos emelő viszont jóval lassabb sebességgel, már-már méltóságteljesen transzportálja a tisztességgel megöregedett Frodót.

A közel kétmillió feliratkozóval bíró Thompson egyébként nagymestere az érdekes kreálmányoknak, az elmúlt évek során készített például titkos ajtót, gigantikus vízicsúzdát és robot komornyikot is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.