Hirdetés

Mágneses külső akkumulátort dobott piacra az Apple



|

A MagSafe-et használó kiegészítő akár vezeték nélküli töltőpadként is bevethető.

Hirdetés

Az ősszel bemutatott iPhone 12-széria nem csak az iPhone 4 stílusjegyeit hozta vissza, de a Mac-ek mágnesesen csatlakozó töltőjénél használt MagSafe elnevezést is feltámasztotta. A laptopokból 2019-ben eltávolított megoldás itt már egy hátlapba épített mágnest takar, amivel különböző kiegészítőket (tok, irattartó, töltő) rögzíthetünk a mobilunkhoz.

Ezek sora bővült most egy külső akkumulátorral, ami előzetes bejelentés nélkül bukkant fel az Apple kínálatában. A nettó 99 dolláros, idehaza 39 990 forintért kapható telep 1460 mAh-nyi kakaóval tolja meg az iPhone tartalékait.

Hirdetés

A kiegészítő az iPhone 12-széria összes modelljével (12 mini, 12, 12 Pro, 12 Pro Max) kompatibilis, méretéből adódóan viszont csak a legkisebben, az iPhone 12 minin mutat passzentosan. Valószínűleg ennél is lesz a legtöbb haszna, mivel a 2227 mAh-s beépített akkumulátorával a 12 mini nem brillírozik az üzemidő terén.

Az Apple hivatalos termékleírása tájékoztat, hogy hálózatra csatlakoztatva a MagSafe akkumulátor akár 15 wattos vezeték nélküli töltőpadként is használható. A telep leggyorsabb töltése érdekében a cupertinóiak 20 wattos USB-C töltő használatát ajánlják.

Külső gyártók egyébként már eddig is kínáltak mágneses akkumulátorokat az aktuális iPhone-okhoz, ez azonban a kategória első hivatalos képviselője.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.