Hirdetés

Mágneses rögzítőkkel érkezik az Osmo Mobile 4



|

Hivatalosan is bemutatkozott a DJI legújabb mobilstabilizátora, az Osmo Mobile 4, ami mágneses rögzítőket kapott.

Hirdetés

A DJI Osmo Mobile szériája azoknak szól, akik okostelefonjuk segítségével szeretnének változatos, érdekes felvételeket készíteni. Az Osmo Mobile 4 megtartotta az előd összehajtható kialakítását, és most már két mágneses rögzítőt kínál, hogy gyorsan lehessen rögzíteni és leválasztani az okostelefont. Az egyik körbeöleli a készüléket, a másik a hátlaphoz rögzül, és a fogást is segíti. Táskában könnyen hordozható, a gombkiosztás továbbra is praktikus, az üzemidő pedig 15 óra, és a mobilt is töltheti az eszköz USB-C-n keresztül. 

Hirdetés

Az új modell kisebb és könnyebb az elődnél, új motorokat kapott, szoftveres fronton is vannak újdonságai. A Dynamic Zoom digitálisan zoomol egy adott tárgyra hátrafelé sétáláskor, vagy fordítva előre sétáláskor. Hordós effekt is van már, illetve klónozófunkció, amivel egy fotón többször is megjelenhetünk. 

Az új gimbal az emberek követésében is hatékonyabb, és könnyebben tesz különbséget felnőttek, gyerekek és állatok között. Az OM4 vételára 149 dollár, vagyis 20 dolláros áremelést eszközölt a DJI, de cserébe több kiegészítő jár a termékhez. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.