Hirdetés

Magyar appot választott a világ legjobbjai közé az Apple



|

Megvannak az Apple Design Awards nyertesei, a legjobbak közé egy magyar alkalmazás, a Shapr3D is bekerült.

Hirdetés

Az Apple Design Awards egy olyan, a WWDC-hez köthető éves díjátadó, amelyen az Apple a dizájnban, innovációban és technológiában kiemelkedő appokat és fejlesztőket listázza, azokat, amelyek elérhetőek az Apple platformon. Idén ráadásul egy magyar alkalmazás is felkerült a világ legjobbjainak listájára, egészen pontosan a Shapr3D. Egy Apple iPadekre írt modellezőszoftverről van szó. 

Hirdetés

A CAD kategóriában taroló alkalmazás internetkapcsolat nélkül, akár utazás közben is lehetőséges ad a térbeli modelleket gyors és egyszerű tervezésére. A Shapr3D érdemeit jól mutatja, hogy emlegette már a Microsoft, az Apple pedig háromszor is kitért rá a nyitó-előadásain. 

Az Apple szerint a Shapr3D azért olyan érdekes, mert eddig a CAD-programokhoz asztali környezetben rendelkezésre álló teljesítményre volt szükség. A Shapr3D viszont iPadeken kínál hasonló használati élményt, Apple Pencil-támogatással, miközben a legtöbb formátumot támogatja, és a 3D-s nyomtatáshoz azonnal tudja exportálni a modelleket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.