Hirdetés

Magyarországra is jön az új, olcsó Xiaomi Redmi mobil



|

Bár a tudása szerény, jól mutat és egészen megfizethető a Redmi 12C.

Hirdetés

A Xiaomi eleve azzal tudott nagy népszerűségre szert tenni és a világ egyik legismertebb, legkedveltebb okostelefon-gyártójává válni, hogy nagy tudású telefonokat kínált a konkurenseknél lényegesen olcsóbban. A zászlóshajónak számító és a középkategória teteje felé húzó készülékek ára már feljebb szökött, de azért még vannak olyanok, amik a szűk keretből gazdálkodókat szólítják meg.

Magyarországon is forgalomba kerül a Redmi 12C, egy dizájnos, de kifejezetten belépő kategóriás mobil, amit akár 59 990 Ft-ért is hazavihetünk.

Hirdetés

A teljesítményről egy MediaTek Helio G85 processzor és egy Mali-G52 MC2 GPU gondoskodik 3 GB memória kíséretében, és gyárilag 32 GB vagy 64 GB tárhelyet kínál (utóbbi változat már 67 990 Ft-ba kerül), de ez bővíthető microSDXC memóriakártyával is. A kijelzője 6,71"-es, 720x1650 felbontású, 500 nites fényerejű IPS LCD, főkamerája egy mélységélesség-szenzorral megtámogatott 50 MP-es lencse, szelfikamerája 5 MP-es, akkumulátora pedig nem apró, 5000 mAh-s, és 10W-tal tölthető. Videót 1080p-ben 30 fps-sel rögzít elől is, hátul is.

NFC nincs benne, ahogy 5G-támogatás sem, a csatlakozó pedig meglepő módon Micro-USB, nem pedig USB-C. Legalább FM rádió, infra és GPS van.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.