Hirdetés

Magyarországra jön az Amazon Music Unlimited



|

Az Amazon ezzel egyszerre az Echo okoshangszórókat is elérhetővé tette összesen 28 további országban.

Hirdetés

Nagy ütemben terjeszkedik az Amazon a saját médiaszolgáltatásaival: a fizetős Music Unlimited zenei streamingszolgáltatás és az Echo okoshangszórók 28 további országban váltak elérhetővé. 

Hirdetés

A listán európai és dél-amerikai országok vannak, és ezúttal Magyarországon is elérhetővé váltak a termékek és a streamingszolgáltatás. 

Az Amazon Music Unlimited 40 millió dalt kínál. Miközben Amerikában a normál előfizetés havi 9,99 dollárba kerül, addig Európában változó díjszabással dolgozik az Amazon. 

Míg a francia felhasználóknak havi 9,99 eurót kell fizetniük érte, addig nekünk elég 4,99 eurót. Ez szokatlan marketingstratégia, de úgy tűnik, hogy a díjat az adott országok lakosainak anyagi helyzetéhez is igyekszik igazítani az óriás. 

Az androidos és az iOS-es lejátszó nyelve angol, német, francia, olasz, spanyol és japán lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.