Hirdetés

Majdnem 20 millió forintba kerül a Samsung legújabb csúcstévéje



|

A Samsung elárulta, hogy mennyibe kerülnek majd a 2019-es, QLED szériás 8K-s és 4K-s televíziói.

Hirdetés

A Samsung 2019-ben is nagyszerű tévékkel kápráztatja el a felhasználókat, jönnek az új 8K-s, valamint a QLED HDR10+ modellek is. Az óriás hollandiai leányvállalata nemrég pedig elárulta, hogy melyik új modell konkrétan mennyibe kerül majd. 

Hirdetés

A legnagyobb és legdrágább a kínálat csúcsát jelentő QLED Q950R széria 98 hüvelykes behemótja lesz, aminek az ára 60 000 euró. A legolcsóbb QLED TV pedig a Q60R széria 43 hüvelykes darabja, 999 euróért. A vételárak a holland piacra érvényesek, de azért nagyjából pontos képet festenek. 

A Sasung 2019-es QLED tévéi szélesebb betekintési szöget, élesebb képet és mélyebb feketéket kínálnak, optimális kontraszttal és a QLED összes színével, fakulás nélkül. A tartalmakat mesterséges intelligencia javítja fel fényerő, képminőség és hang terén is, Quantum Processor pedig a 4K-s modellekbe is jut. A HDR10+ a jeleneteket még tovább világosítja vagy sötétíti, javítja a kontrasztot. A környezeti mód fotókat, időt, időjárást és híreket mutat, témákkal és színekkel, amiknek hála a tévé mögött lévő falhoz is passzol a képernyő. A Bixby most sem hiányzik, ahogyan a további okosfunkciók sem. 

A 2019-es QLED TV-k március végén válnak elérhetővé, a The Frame és a The Serif áprilisban.

A Samsung új hangprojektorokat is piacra dob az új tévékhez. A Q szériás megoldások fejlesztését a Harman & Kardon mérnökei segítették. Ezek március végén válnak elérhetővé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.