Hirdetés

Majdnem 2000 dollárba kerülhet a Samsung összehajtható okostelefonja



|

Egyesek szerint az összehajtható okostelefonoké a jövő - ebben az esetben a jövő drága lesz, nagyon.

Hirdetés

Évek óta hallunk az összehajtható okostelefonokról, és úgy néz ki, hogy a Samsung tényleg kiad egy ilyet. A legutóbbi jelentések szerint a dél-koreai óriás a 2019-es MWC-n mutatja majd be a készüléket. A piacelemzők ráadásul már azt is tudni vélik, hogy mennyibe kerül majd a forradalmi eszköz. 

Hirdetés

Sokan az összehajtható okostelefonokat tartják a jövőnek - ebben az esetben a jövő nagyon drága lesz, jelen helyzetben 1850 dollár. 

A jelentések alapján a Samsung november táján kapja majd meg az alkatrészeket a készülékhez, amelynek az összeszerelése egy hónappal később kezdődhet meg. Februárra már a boltok polcain lehet az eszköz, de a Samsung nem hajlandó bemutatni, ha úgy ítéli meg, hogy a felhasználói élmény nem optimális. Vagyis a készülék bemutatója tovább csúszhat. 

A Samsung az idei CES-en már megmutatta bizonyos partnereknek zárt ajtók mögött az összehajtható mobilt. A piaci reakciók függvényében 300 000 vagy 500 000 darab készülhet belőle. 

Kinyitott állapotban 7,3 hüvelykes lehet a készülék, összecsukva 4,5 hüvelykes. Specifikációkban a Galaxy S10-re üthet, ami pedig a januári CES-en debütálhat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.