Hirdetés

Május 2-án jön az LG G7 ThinQ



|

New Yorkban mutatkozik be az LG következő csúcskészüléke, dupla kamerával és elrejthető szenzorsávval.

Hirdetés

Rengeteg szivárgás volt már az LG következő csúcskészülékéről, azonban most végre kiderült, hogy mikor mutatkozik be hivatalosan a G7 ThinQ. 

Hirdetés

Az LG megerősítette, hogy LG G7 ThinQ néven érkezik az új csúcskészülék, méghozzá május 2-án. A bemutatóra New Yorkban kerítenek sort. 

A szivárgások alapján a Qualcomm Snapdragon 845-ös chipet rejtő okostelefon egyik különlegessége a kijelzőbe belógó szenzorsáv lesz. A V30 hátlapjából merítő eszköz tele lesz mesterséges intelligenciára építő funkciókkal. A hátlapi 16 megapixeles dupla kamera (az egyik RGB, f/1.6-os rekeszértékkel, a másik 107 fokos széleslátószögű) például képes lesz az objektumok felismerésére, és a beállítások automatikus módosítására A SuperPixel funkcióval a képpontokat egyesíti majd az LG, és ezzel éri el, hogy kevés fénynél jobbak legyenek a fotók. 

Kiterjesztik továbbá a Google Assistant képességeit is, így a G7 ThinQ akár hangalapon is használható lesz. 

A szenzorsávot pedig elrejthetik majd az LG vásárlói, vagyis a jobb és a bal füleket feketévé varázsolhatják az érzékelősziget két oldalán. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.