Hirdetés

Május 23-án jön az HTC U12+



|

Egy alkatrészekről készült képpel árulta el az új zászlóshajó bemutatójának időpontját az HTC.

Hirdetés

Az HTC németországi vállalata a Twitteren tett közzé nemrég egy képet, ami egy okostelefon alkatrészeit tartalmazza. Ami azt illeti, az U12+ okostelefon a témája. A gyártó ugyanis ilyen formában árulta el, hogy május 23-án jön az új zászlóshajója. 

Hirdetés

Természetesen az U12+ név egyelőre nem bukkant fel hivatalos formában, de nagyon valószínűtlen, hogy mást készülékről tartana bemutatót a gyártó. 

A tweet szerint egy remekműre számíthatunk, ami egészként sokkal több, mint az alkatrészek összessége. A továbbiakat azonban csak május 23-án mutatják meg nekünk. 

A többi csúcskészülékhez hasonlóan az HTC U12+ is Qualcomm Snapdragon 845-ös lapkát kap, 6 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel. Mivel sok szivárgás volt már róla, ezért tudjuk, hogy a hátlapi üveg már-már tükörszerű lesz. Szenzorsáv nem lóg majd a kijelzőjébe, dupla kamera viszont lesz a hátlapon. Az ujjlenyomat-olvasó hátulra kerül. A jackcsatlakozótól sajnos az HTC is megválik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.