Hirdetés

Május 5-én jön a OnePlus 6



|

Magyar idő szerint reggel 8 órakor mutatkozik be az új modell, ha igazak a szivárgások.

Hirdetés

Mostanra annyi szivárgás volt a OnePlus következő zászlóshajójáról (ennek egy része közvetlenül a gyártótól érkezett), hogy szinte biztosra vehetjük a OnePlus 6 érkezését. A kérdés már csak az maradt, hogy mikorra várhatjuk a hivatalos bemutatót. 

Hirdetés

Egy Kínából eredő szivárgás most erre is választ ad. Kevesebb mint egy hónapot kell már csak várnunk. A hírek szerint május 5-én, magyar idő szerint reggel 8 órakor rántják le a leplet a OnePlus 6-ról, Sencsenben. 

Ez egyébként passzol a OnePlus szokásaihoz: tavasszal jelenti be a cég az új zászlóshajóját, hogy aztán ősszel piacra dobjon egy T jelzésű, felújított modellt. 

A OnePlus 6-ról már rengeteg dolgot tudunk, és amellett, hogy trendi dizájnnal és szenzorsávval újít, az erőnek sem lesz híján. Természetesen a Qualcomm Snapdragon 845-ös lapkája ketyeg majd benne. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.