Hirdetés

Májusban 13 PC World magazint kap minden PC World Max előfizető!



|

Légy előfizetőnk májusban és 1+12 PC World digitális lapszámmal lepünk meg a teljes szoftver, ESET és G Data védelem, valamint teljes reklámmentesség mellett.

Hirdetés

Májusban a PC World Max előfizetői egy hónap áráért valójában 13 PC World magazint kapnak a megszokott extra szolgáltatásokon és cikkeken felül. Ahogy tettük azt az elmúlt években, úgy idén is átadjuk a teljes 2022-es évfolyam összes lapszámát digitális formában. Így bepótolhatod anyagainkat például az adatbiztonságról, az új hardverkomponensek színre lépéséről, okosotthon- és e-fitnesz-tippjeinkről, vagy éppen az új generációs generatív mesterséges intelligencia születéséről. 2022-ben is minden lapszám tartalmazott GameStar-rovatot, így itt megtalálod 2022 legfontosabb gaming-történéseit, az e-sport fejlődéséről is olvashatsz és a videojátékok fejlesztéséről is elárulunk rengeteg érdekes részletet.

A PC World lapszámait egyszerűen letöltheted, amint bejelentkeztél PC World fiókodba, aktiváltad májusi előfizetésedet és a PC World Max felületén (mindössze a májusi PC World magazin színes borítójára kell kattintanod). Amennyiben nincsen még PC World Max előfizetésed, most mindössze 1490 forintos havi áron csatlakozhatsz olvasótáborunkhoz, vagy egész éves előfizetés esetén 2 hónapot ajándékba kapsz, így 14 880 forintért 12 hónapig élvezheted a PC World Max minden előnyét. Látogass el a www.pcworld.hu/csomag oldalra és akár pár perc alatt hozzáférhetsz szolgáltatásunkhoz.

Hirdetés

Igyekeztünk minél kényelmesebb módot találni az egyszerű olvasásra, ezért a PDF-formátum mellett tettük le a voksunkat. A 2022-es PC World lapszámokat letöltheted oldalunkról, majd az általad tetszőlegesen választott PDF-olvasóval megnyitva máris olvashatod. Ha tableted, vagy e-könyvolvasód van, arra is egyszerűen áttöltheted bármely 2022-es lapszámot, és magaddal viheted bárhová.

Figyelem! A lapszámok saját felhasználásra letölthetők, de tovább nem adhatók, nem értékesíthetők, a bennük szereplő minden tartalomra vonatkozik a szerzői jogi védelem.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.