Hirdetés

Mamusszal ünnepelte a Razer a nemzetközi kígyónapot



|

A környezetvédelmi törekvéseket egyre aktívabban támogató hardvergyártó újabb meglepő termékkel rukkolt elő.

Hirdetés

Július 16-a a kígyók nemzetközi napja, aminél keresve sem találhatott volna jobb alkalmat arra a Razer, hogy kibővítse Sneki Snek termékvonalát. A villámgyorsan népszerűvé vált kabalafigura ezentúl a lábunk körül tekereghet, miközben melegen is tartja azt.

Ahogy az elsődlegesen gamerek igényeit kiszolgáló hardvergyártó fogalmaz az oldalán, a plüsskígyó, a fejpárna, a szemtakaró és a kis szőnyeg (vagy lábtörlő) mellé érkezett mamusz egy újabb lépés a fenntarthatóság felé

Hirdetés

Ezúttal sem a levegőbe beszél a Razer, hiszen a plüsskígyókkal indított kezdeményezését kiterjeszti a vadonatúj mamuszokra is, azaz aki vásárol egy párral 49,99 dollárért a három különböző méretben kapható lábbeliből, egyúttal tíz fa megóvásáról is gondoskodik.

Természetesen kizárólag újrahasznosított anyagokból készült, így kétszeresen is megnyugtathatja magát a vásárló, hogy tett valami a Föld érdekében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.