Hirdetés

Már 1,5 milliárd ember használja a Gmailt



|

A Google népszerű levelezőszolgáltatásának immáron 1,5 milliárd aktív felhasználója van.

Hirdetés

A Gmail hivatalos Twitter-fiókja nemrég egy olyan tweetet küldött ki, amely elárulta, hogy a Google levelezőplatformja immáron 1,5 milliárd aktív felhasználóval rendelkezik. 

Hirdetés

2016 februárjában még 1 milliárd aktív felhasználóval rendelkezett a levelezőszolgáltatás. A mostani szám azt jelenti, hogy a bolygó teljes lakosságát tekintve minden ötödik embernek van Gmail-fiókja. A gyakorlatban ez persze nem így van, sokan többet használnak. 

A Gmail asztali kliensként kezdett, korlátozott béta megjelenéssel, még 2004. áprilisában. A javás verzió 2006-ban vált elérhetővé a mobilokra. 2012-re már 425 millió aktív felhasználót gyűjtött a Gmail, ezt a számot pedig 2015-re sikerült 900 millióra növelni. Az emberek 75 százaléka már akkor mobilon használta a Gmailt. 

A Google a Twitteren egy GIF képpel köszönte meg mindenkinek, hogy idáig eljuthatott a Gmail. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.