Hirdetés

Már 170 országban elérhető a reklámmentes Instagram Lite



|

Az app mindössze 2 MB helyet foglal, mégis használható vele az Instagram számos fontos funkciója.

Hirdetés

Alapvetően a fejlődő országok felhasználóinak szánja Lite alkalmazásait a Facebook, hogy a gyengébb eszközökkel, lassabb netkapcsolattal rendelkezők is használhassák szolgáltatásait. A Facebook Lite is e a célból jött létre, és a mostantól szélesebb közönség számára elérhető Instagram Lite is ezért született meg elsősorban. 

A napokban 170-re nőtt azon országok száma, ahol az androidos, a Google Play-en keresztül elérhető alkalmazás használható, de Európa nagy része, így Magyarország sem került még fel a listára. Először azon régiókra terjesztik ki, ahol a legnagyobb szükség van rá, és már a globális megjelenés sincs nagyon messze.

Hirdetés

Ha hozzánk is elér, posztolgathatunk majd, láthatjuk ismerőseink képeit és sztorijait, használhatjuk az üzenetváltást, és egyelőre reklámok sem terhelnek minket. Az AR filterek és a Shopping nem fog működni, de a Reelst megpróbálják elhozni, elsősorban az indiai felhasználók kedvéért, akik a TikTokot nem érhetik el. Reeleket posztolni ezzel az appal nem lehet, csak nézegetni, de sokaknak ez is elég lesz.

Korábban volt már egy verzió, mely kevesebb helyet foglalt, de az üzenetküldés például nem működött benne.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.