Hirdetés

Már 200 W-os telefontöltő fejlesztésén dolgozik a Vivo



|

A kínai gyártó a legújabb iQOO modell mellé tervezi a magas teljesítményű adaptert.

Hirdetés

Magyarországon talán kevésbé ismert márka, viszont a globális piacon remekül teljesít a kínai Vivo, amelynek a tervek szerint még ebben az évben érkezik a legújabb készüléke. A cég mérnökei az okostelefonhoz saját adaptert terveztek, amit nemrégiben hitelesítettek, így elkezdődhet a gyártás.

Így tehát néhány hónap múlva elérhető lesz a Vivo iQOO 10 Pro modell, amihez a vezeték nélküli töltésre is képes, 200 W teljesítményű adapter érkezik majd a csomagokban. A hivatalos nevén V2001L0B0-CN adapter 20 V-os 10 A-es töltést biztosít hagyományos, vezetékes használat által, vezeték nélkül pedig 65 W-os teljesítményre lesz képes.

Hirdetés

A Vivo iQOO 10 Pro esetében ez jelentős fejlődés az elődhöz, vagyis az iQOO 9 Pro készülék töltőjéhez képest, ami 120 W-os töltést biztosított, wireless pedig 50 W-os teljesítményre volt képes.

A 200 W-os adapter különlegességnek számít az okostelefonok piacán, de teljesen mégsem egyedülálló. Korábban a Realme fejlesztette azt az architektúrát, amely lehetővé teszi a 100 W-os és a 200 W-os sebesség közötti váltást. A Realme GT Neo3 töltője azonban a felhasználói biztonság érdekében korlátozott 150 W-os teljesítményt nyújt.

A Vivo iQOO 10 Pro és a V2001L0B0-CN adapter pontos megjelenési dátuma még nem ismert, a kínai gyártó beszámolói alapján 2022 év végi debütálásra számíthatunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.