Hirdetés

Már 2021-ben megérkezhet az Apple saját autója



|

Állítólag nem állt le a Project Titan: 2021-ben már be is mutatkozhat az Apple Car.

Hirdetés

Elég régóta beszélnek már arról, hogy saját autót fejleszt az Apple. Végül azonban úgy nézett ki, hogy a projekt takaréklángon ég vagy végleg leállt.

A legutóbbi jelentések szerint azonban nem dobta a kukába a Project Titant az Apple, sőt. Egyes források szerint már 2021-ben bemutatja az Apple az Apple Cart. A Reuters pedig azt mondja, 2024-ben jelennek meg az első Apple autók. A két megfogalmazás persze nem mond ellent egymásnak, lehetséges a 2021-es bemutató és a 2024-es megjelenés együttese is. 

Hirdetés

Mindkét információt alkatrészgyártóktól szedték a jelentések, és jelenleg úgy fest, hogy legkorábban 2021. szeptemberében ránthatja le az autóról a leplet Tim Cook. Az alkatrészek gyártását állítólag már a jövő év második negyedévétől jelentősen meg kell emeljék (mennyiségben) a beszállítók. 

A tippek szerint az eddigi tesztelések az Apple főhadiszállásán, zárt kapuk mögött zajlottak. Beszélnek még innovatív akkumulátorokról, megnövelt hatótávról és csökkenő költségekről is, egyesek pedig máris azt jósolják, hogy hatalmas bajba kerül az új rivális miatt Elon Musk és a Tesla. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.