Hirdetés

Már 300-an beszélgethetnek egyszerre a Microsoft Teams segítségével



|

A meetingeken és csoportos beszélgetések során adott eddigi 250 fős limitet 300-ra emelték.

Hirdetés

Napi szinten immáron több mint 75 millió felhasználó választja a Microsoft Teams alkalmazását a csoportos munkához, de természetesen bőven vannak riválisai, ezért a redmondi fejlesztők sem pihennek. Folyamatosan újabb és újabb funkciók érkeznek mostanában ebben a kategóriában, a Teams sem kivétel, hiszen a Microsoft annak örülne, ha a Zoomtól és egyéb platformoktól is tudna szerezni felhasználókat. 

Hirdetés

Májusban már 250 fő csatlakozhatott egy beszélgetéshez, most pedig ebben a hónapban ismét emelik a limitet. Egy júniusi frissítés eredményeképp már 300 fő vehet részt a csoportos beszélgetéseken és meetingeken. A Microsoft mindezzel a gyorsan változó kommunikációs és találkozási igényeknek tenne eleget. 

Ezzel egyszerre a Microsoft a videohívásokban résztvevő személyek maximális számát is meg akarja emelni, itt 49 fő a cél. Jelenleg csak 9 ember látható egyszerre egy hívásban, vagyis ilyen téren jelenleg még nem jár az élen a Teams.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.