Hirdetés

Már 6G-s technológián dolgozik a Vivo



|

A Vivo az 5G-s NEX 3 bemutatója kapcsán már arról is árulkodott, hogy dolgozik az 6G-s technológián.

Hirdetés

A Vivo nemrég mutatta be a NEX 3 csodamobil 4G-s és 5G-s változatát, azonban az eseményen másról is beszélt. Például a jövőről, ami már igazából az 5G utáni korszakot jelenti. 

Hirdetés

A kínai gyártó elárulta, hogy áttöréseket ért el a tervezések kapcsán, és igazából már a 6G-s technológián dolgozik. Bár az 5G igazából még alig indult el, és a szakértők sem ajánlják az 5G-s okostelefonok megvásárlását egyelőre; a Vivo szerint nem telik majd sok időbe, hogy megjelenjen az igény a 6G iránt. 

A Vivo éppen ezért már az 5G utáni korszakra is készül, több kutatási területen is együttműködnek neves szakértőkkel, és a kutatás-fejlesztési részleg is nagy erőkkel készül a 6G-re. 

A kutatások egyik eredménye egyébként a Vivo által gyártott 5G-6 antenna is, ami integrálja a Snapdragon X55 modemet. A fejlesztések miatt Kínában a mobilpiac élére került a Vivo, és a jövőben ott is maradna. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.