Hirdetés

Már a boltokban van a Huawei Mate 20 Lite



|

Lengyelországban már rendelhető a Huawei középkategóriás újdonsága, 121 000 forintnak megfelelő összegért.

Hirdetés

Hamarosan indul a 2018-as IFA kiállítás, ahol a Huawei bemutatja a világ első 7 nm-es mobilos chipjét, a Kirin 980-as csúcslapkát. Itt debütál az EMUI 9.0 kezelőfelület is, illetve jó eséllyel a Mate 20 Lite okostelefon. 

Hirdetés

Míg a Mate 20 és a Mate 20 Pro októberben érkeznek (elvileg), és a Kirin 980-as csúcslapkával támadnak, addig a Mate 20 Lite a középkategóriában indul. 

Onnan tudni, hogy napokon belül bemutatják, hogy már minden kiszivárgott róla. Sőt, ami azt illeti, egy lengyel áruházban már meg is lehet rendelni, 121 000 forintnak megfelelő összegért. 

A Mate 20 Lite 6,3 hüvelykes, full HD-s kijelzőt kapott, amibe belóg egy szenzorsáv. A 12 nm-es Kirin 710-es lapkát 4 GB RAM és 64 GB tárhely segíti, ez utóbbi microSD-vel bővíthető. A hátlapi dupla kamera 20 és 2 megapixeles, optikailag stabilizált szenzorokkal dolgozik, míg előre egy 24 és egy 2 megapixeles szenzor jutott. Mindkét oldalon segít a mesterséges intelligencia, illetve a 2 megapixeles érzékelők a mélységet figyelik. A 3750 mAh-s akkumulátor támogatja a gyorstöltést. A kiírás szerint a kiszállítások pedig a jövő héten kezdődnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.