Hirdetés

Már a fekete-fehér képeidet is kiszínezi a Photoshop



|

Rengeteg új, mesterséges intelligenciára építő funkció került az Adobe Photoshop legújabb változatába.

Hirdetés

Az Adobe ezen a héten tartja az éves fejlesztői konferenciáját, amelynek keretében megérkezett asztali gépekre és iPadekre a legújabb Photoshop. A trendeknek megfelelően ebbe leginkább mesterséges intelligenciára építő új funkciók kerültek. A legnagyobb figyelmet talán a Sky Replacement funkció kapta, amit már demózott korábban az Adobe: a mesterséges intelligencia szétválasztja a képet és az azon szereplő égboltot, így utóbbi lecserélhető. 

Hirdetés

Az NVIDIA segítségével összerakott Neural Filters szűrők kategóriájában a Skin Smoothing és a Style Transfer funkciók indulnak, utóbbival festménnyé alakíthatóak a fotók. Van további hat béta állapotú szűrő is, köztük a Smart Portrait, amely a fotózott személy életkorát és mosolyát is át tudja alakítani. 

A Makeup Transfer már teljesen új kinézetet ad a célszemélynek egy másik képből merítve, a Colorize funkció pedig szintén nagyon érdekes, mert színessé alakítja az egyébként fekete-fehér képeket. Aki pedig iPaden gyártana képátalakítós útmutatókat, az már élő videót is indíthat az appból mások számára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.