Hirdetés

Már a hashtageket is követheted az Instagramon



|

A frissítésnek hála erre Android és iOS rendszeren egyaránt lehetősége nyílt a felhasználóknak.

Hirdetés

Az Instagram a legutóbbi frissítése óta már azt is lehetővé teszi a felhasználóinak, hogy a hashtageket kövessék. Igazából ez ugyanolyan, mintha az ismerősöket és a barátokat követnénk, de ezúttal kulcsszavak alapján tölthetjük meg a főoldalunkat, a nekünk tetsző témák alapján. 

Hirdetés

Természetesen ilyen hashtageket nem csak kereséssel kutathatunk fel, hanem a közzétett képek alatt megjelenőkre is rányomhatunk. Ha valamelyik megtetszik, érintsük meg, és a megjelenő oldalon nem csak a kapcsolódó tartalmak bukkannak fel, de követhetjük is az adott hashtaget. 

Ha elkészültünk, akkor minden kapcsolódó tartalom, amihez valaki beteszi az adott címkét, megjelenik majd a saját folyamunkban. Aki titokban szeretné tartani mások előtt, hogy milyen hashtageket követ, annak a fiókját privátra kell átállítania - így kizárólag a saját követői látják majd ezt az információt. 

Ha valaki megunt egy hashtaget, akkor annak a követését szintén egyetlen érintéssel állíthatja le. 

Az új funkció Androidon és iOS-en egyaránt elérhető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.