Hirdetés

Már a HP is összehajtható mobilt akar



|

Előkerült a HP egyik új szabadalma, amely alapján ennek a gyártónak is készülhet már a saját összehajtható okostelefonja.

Hirdetés

Sok olyan cég van a tech szektorban, amelyik alapvetően leginkább egy termékkategóriára koncentrál. Az összehajtható mobilok azonban akkora őrületet generálnak, hogy sok új belépő próbálhat szerencsét ezen a részpiacon, még akkor is, ha továbbra sem valami fényes a kereslet az extrém magas árak és a sérülékeny eszközök miatt. A LetsGoDigital előásott egy olyan szabadalmat, ami arra utal, hogy a HP visszatérne a mobilpiacra, méghozzá egyenesen egy összehajtható okostelefonnal. 

Hirdetés

A HP tavaly februárban nyújtotta be ezt a szabadalmi bejegyzést, és most augusztusban hagyták jóvá. Alapvetően egy Motorola Razr és Samsung Galaxy Z Flip készüléket idéző eszközről beszélnek benne, a LetsGoDigital több renderelt képet is készített szemléltetőnek.

 

Természetesen a szabadalom megléte nem garantálja, hogy a HP valóban végigviszi az ötletet és a fejlesztést, ahogy azt sem, hogy ha készült is prototípus, akkor az végül megjelenik. A HP mindenesetre olyan zsanért képzelt el, amivel eltérő helyeken is össze lehetne hajtani a készüléket, valamint nyújtható lenne a struktúra. Ilyen készülék viszont biztos, hogy nem a következő 1-2 évben jelenik meg, mert erre alkalmas technológia még nincs. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.