Hirdetés

Már a jackcsatlakozós adaptert is kispórolhatja a dobozból az Apple



|

Maga az adapter gyártója állítja azt, hogy a 2018-as iPhone-ok dobozában már nem lesz benne az átalakító.

Hirdetés

Az Apple bátor húzásnak tartotta, hogy száműzte az iPhone készülékeiből a jackcsatlakozót. Az óriás ezt a bátorságot előszeretettel alkalmazza, amikor újabb és újabb technológiákat küld nyugdíjba. 

Hirdetés

Áprilisban már voltak olyan pletykák, amelyek szerint a 2018-as iPhone-ok dobozában már nem lesz jackcsatlakozós adapter sem. A Barclays elemzői szerint ez tényleg így lesz. A Cirrus Logic, vagyis az a cég, amely az átalakítót gyártja, azt állítja, hogy a kiegészítő már nem lesz benne az idén szeptemberben debütáló három új iPhone dobozában. 

Az adapter jelenleg ott lapul az iPhone 8, az iPhone 8 Plus és az iPhone X dobozában is. Aki viszont új modellt vásárol, az kénytelen lesz az Apple-től beszerezni a Lightning csatlakozót átalakító adaptert, amelynek a vételára 3490 forint. 

Természetesen sokakban felmerülhet a kérdés, hogy egy több mint 1 billió amerikai dollárt érő óriásvállalat mégis miért akarja kispórolni egy 300 000 - 500 000 forintos okostelefon dobozából ezt a gyártói oldalon filléres terméket; kockáztatva egy kisebb katasztrófát, ami a felhasználói megítélést illeti. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.