Hirdetés

Már a jövő héten befuthat az Oppo kijelző alá épített szelfikamerája



|

Állítólag az Oppo készen áll rá, hogy már egy jövő heti rendezvényen bemutassa az első kijelző alá épített szelfikamerát.

Hirdetés

A Xiaomi és az Oppo nem is olyan régen mutatták meg a kijelző alá épített kameráik prototípusait. Az elgondolásnak hála örökre elfelejthetnénk a belógó szenzorsávokat és a felugró kameramodulokat, és teljesen zavartalanul lenne elérhető a kávamentes kijelző (az már egy másik kérdés, hogy így egyre nehezebb megfogni egy okostelefont...). 

Hirdetés

Izgalmasnak ígérkezik mindenesetre az MWC Shanghai 2019 kiállítás: az Oppo állítólag már ezen, a jövő héten bemutatja az első olyan okostelefonját, amely kijelző alá épített szelfikamerával újít. 

Egy kedvcsináló alapján az Oppo június 26-án rántja le a leplet a különlegességről, egy külön esemény keretében. 

Az Oppo számos más technológiát is magával visz a kiállításra: például a VOOC 4.0 gyorstöltést, a GameBoost 3.0-t és még egyebeket. 

A legtöbben arra kíváncsiak, hogy vajon milyen képminőséget sikerül elérni egy kijelző alá épített kamerával - elvégre maga a Xiaomi is azt mondta nemrég, hogy ilyen téren bőven van még mit csiszolni a technológián. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.