Hirdetés

Már a jövő hónapban megérkezhet az iPhone 8



|

Egy elemző szerint már a júniusi WWDC-n bemutatkozhat az Apple nagy dobása.

Hirdetés

Rengeteg a pletyka az iPhone 8-ról, de jelenleg mindenki arra számít, hogy valamikor szeptemberben mutatja be az Apple a tizedik évfordulós csúcskészüléket. 

Hirdetés

Meglepő módon a JPMorgan egyik elemzője másra számít. Állítólag már a jövő hónapban, a júniusi WWDC-n bemutatkozhat az iPhone 8, az iOS 11-gyel egyszerre. 

Az előrehozott hivatalos bemutató lényege az lenne, hogy az Apple felkavarja az állóvizet, és némi izgalmat hozzon a fogyasztók hétköznapjaiba. Nem várt negatív hatás lehet viszont, hogy a jelenlegi iPhone modellek eladásai zuhanni kezdenek, hiszen mindenki az újra vár majd. 

Miközben egyelőre nem tudni, hogy mik az Apple valódi tervei, érdemes megjegyezni, hogy júniusi eseményen utoljára 2010-ben mutattak be Apple csúcstelefont. Ez az iPhone 4 volt. Azóta minden zászlóshajó (a márciusi iPhone SE nem az) szeptemberben vagy októberben érkezett meg. Az iPhone 8 júniusi bemutatója ezért igazán nagy meglepetés lenne. 

Ha az iPhone 8-at be is mutatja júniusban az Apple, a készülék megjelenésére még a JPMorgan szerint is leghamarabb szeptemberben számíthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.