Hirdetés

Már a képfrissítést is tudja állítani a Windows 10 Gépháza



|

A Windows 10 legújabb buildjében új beállítással bővült a Gépház, de az operációs rendszer keresője is fejlődött.

Hirdetés

Továbbra sem mindenki rajong a magas képfrissítésű kijelzőkért, legyen szó okostelefonról vagy monitorról, de ettől függetlenül az idei év egyik nagy trendje ez.

Persze 120 és 144 Hz-es monitor régebb óta létezik, mint ugyanilyen mobilos panel, ettől függetlenül csak akkor lesz valami nagyon sima a PC-s megjelenítőn, ha a használt szoftver él is a hardveres előnyökkel. A Windows 10 Insidereknek szóló legújabb előzetesében pedig fel is bukkant egy új beállítás a Gépházban, ami ezt teszi lehetővé.

Hirdetés

A Windows 10 új buildjében a felhasználó már a Gépházból is testre szabhatja a monitor képfrissítését, persze ehhez olyan monitorra és grafikus vezérlőre van szükség, ami lehetővé teszi mindezt. 

Ezen felül további újdonságokat is kapott a Windows 10. A Windows keresődobozától azt reméli a Microsoft, hogy többet használják majd az emberek, ezért új funkciókkal bővítette.

A kereső például már emlékszik a legutóbbi keresésekre (ez kikapcsolható). Arra persze még nincs garancia, hogy az előzetesbe bekerülő újításokat a stabil változatban is megtartják, de most legalább próbálgatható a belső körnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.