Hirdetés

Már a legutóbb feltöltött képeket is mutatja a Google Fotók



|

Eddig csak a webes felületen lehetett megnézni a legfrissebb fotókat, de már a Google Fotók app is mutatja ezeket.

Hirdetés

Bő egy hete indult el a Google Fotók azon frissítése, amely új dizájnt, új logót és egyszerűbb elrendezést, valamint térképes nézetet is hozott magával. Sokan régóta hiányoltak az apptól egy funkciót, konkrétan azt, hogy meg lehessen nézni a legutóbb feltöltött képeket, a feltöltés időrendi sorrendjében. Ez igazából akkor hasznos, ha évekkel ezelőtti képeket teszünk fel, és ellenőrizni akarjuk a feltöltéseket. 

Hirdetés

A Google Fotók alapesetben a fotók készítési idejét nézi meg az EXIF-adatokban, majd azok alapján helyezi időrendi sorrendbe a képeket. Vagyis ha valaki régi fotókat tölt fel például fényképezőről vagy számítógépről, akkor azokat is az EXIF-adatokban lévő készítési idő alapján rendezi el. 

A webes felületen egy ideje már volt olyan szűrő, amivel rá lehetett keresni a legutóbb feltöltött képekre, most pedig az androidos appba is megérkezett, amint azt az Android Police kiszúrta. A keresés fülön lehet megtalálni, egy kicsit lejjebb görgetve lesz elérhető a legutóbb hozzáadott képek listája. Így pedig ezeket egy könnyebb lesz szerkeszteni, megosztani vagy csoportosítani egy új albumba. Átidőzíteni az appon belülről azonban továbbra sem lehet ezeket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.