Hirdetés

Már a Netflix is TikTokosodik



|

A streaming platform ismerős koncepcióval igyekszik instant mosolyt csalni a felhasználók arcára.

Hirdetés

Ha nevettetésről van szó, a Netflix erős felhozatallal rendelkezik, hiszen poénos tételek garmadáját kínálja az előfizetőknek a stand-up fellépésektől a sorozatokon át a mozifilmekig. A streaming óriásnál most úgy döntöttek, hogy szeretnék jobban kiemelni a tekintélyes gyűjteményt egy TikTokra hajazó funkcióval.

A Fast Lauhgs a mobilos alkalmazást bővíti egy új füllel, amit kiválasztva rövid, poénos videók sorát kapjuk. A kivágott jeleneteket álló helyzetben nézhetjük meg, a beépített LOL-gombbal kifejezhetjük tetszésünket, valamint azonnali megosztásra is van lehetőség bizonyos (Whatsapp, Instagram, Snapchat,Twitter) platformokon.

Hirdetés

A TikTok-hatást erősíti az automatikus lejátszás is, azaz beavatkozás nélkül magától lepörög az összes videó. A Variety úgy tudja, hogy napi 100 jelenetet kapunk, melyek hossza 15-45 másodperc között változik. A funkció egyelőre néhány kiválasztott országban (USA, Kanada, Egyesült Királyság, Ausztrália) érhető el iPhone-ra, de a Netflix ígérete szerint hamarosan az androidos változat tesztje is megkezdődik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.