Hirdetés

Már a retró Snake játék is megjelenhet az iPhone-od főképernyőjén



|

A "nokiás korszakba" repít vissza a Retro Widget 2, ami az eredeti Snake játékot teszi ki az iPhone-ok főképernyőjére.

Hirdetés

Az eredeti Snake játék még 1976-ban bukkant fel, majd igazi népszerűséget akkor szerzett, amikor a Nokia 1998-cal kezdődően a Snake II-t elkezdte telepíteni a mobiltelefonjaira. Azóta persze mindenféle platformon volt belőle kismillió variáció. De mi a helyzet az eredeti Snake II-vel? Nos, most megérkezett iPhone-okra. 

Nem csak, hogy megérkezett, de ugyanazokkal a számgombokkal lehet vezérelni, mint régen, és widget-támogatás formájában működik. Csak a Retro Widget 2 app kell hozzá. 

Hirdetés

A Retro Widget 2 az iPhone-ok főképernyőjére viszi a retró "nokiás hangulatot", a widgetek mérete eltérő lehet, ahogy a színek is. A legújabb verziójú app már lehetőséget ad rá, hogy az 1,3,7,9 gombokkal játsszanak az érdeklődők. Ráadásul november vége óta az Apple Watch is támogatott. 

A játékban van 5 űtvesztő, 9 szint, eredeti animációk és témák, a Game Center is támogatott. Mindez 1,99 dollárba kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.