Hirdetés

Már a spájzban van az androidos ChatGPT alkalmazás



|

Úgy néz ki, hogy már nem kell sokáig várnunk az OpenAI hivatalos appjának androidos rajtjára.

Hirdetés

A változatos feladatokra bevethető ChatGPT chatbot még tavaly novemberben indult el a világhódító útjára. Ezen gyakorlatilag az első pillanatoktól kezdve a nevével visszaélő kamu mobilos alkalmazások kísérték, amelyek készítőit még az sem zavarta meg különösebben, hogy májusban a hivatalos ChatGPT app is elérhetővé vált.

A rajt azonban csak az iOS-re és az iPadOS-re szólt, míg az androidos kiadást valamikor későbbre ígérte a fejlesztő OpenAI. A cég azóta is hallgatott az ügyben, két hónappal később viszont egy nagy lépést tettek előre.

Hirdetés

Nemrég ugyanis felbukkant a Play Áruházban a ChatGPT alkalmazás, letölteni azonban nem lehet, pusztán a megjelenésről szóló értesítésre iratkozhatunk fel (ezt takarja az előregisztráció.) Az appról készült képernyőfotók és a  leírás mindenesetre ugyanazt ígérik, mint iOS-en: ingyenességet, eszközök közötti szinkronizálást és hozzáférést a chatbotot hajtó GPT nyelvi modell legújabb fejlesztéseihez.

Az adatvédelmi szekció alapján az alkalmazás a hozzávetőleges helyzetünkre valamint a nevünkre, az e-mail címünkre és a telefonszámunkra lesz kíváncsi, amelyeket nem oszt meg harmadik féllel. Azt sajnos továbbra sem tudni, hogy mikor várható az androidos ChatGPT tényleges megjelenése, de jó eséllyel nincs messze a dolog, ha az OpenAI már helyet foglalt neki a Play Áruházban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.