Hirdetés

Már a Windows 10 és az Android között is szinkronizál a Microsoft Edge



|

Az Edge böngésző bétája már képes átvinni a két rendszer között a böngészési előzményeket és az egyéb részleteket.

Hirdetés

Egyre többen használják a Microsoft Edge böngészőjét, ennek megfelelően most sokan örülhetnek a szoftver legújabb funkciójának. Egyelőre csak a bétában, de az Edge már képes szinkronizálni a böngészési előzményeket, a megnyitott lapokat és az egyéb részleteket a Windows 10 és az Android platformok között. Mindezt a Windows 10-es és az androidos verziók bétaváltozatai is támogatják már. 

Hirdetés

Az Edge népszerűségének az egyik oka, hogy Chrome-szerű élményt biztosít, de mégsem teljesen egyenlő a Google Chrome-mal. A Microsoftnak a szakértők szerint bejöttek a számításai, ugyanis a Google immáron célul tűzte ki, hogy visszahódítsa az időközben az Edge javára elvesztett felhasználóit. 

Jelszavakat és könyvjelzőket persze már eddig is tudott szinkronizálni az Edge böngésző, a mostani változtatással azonban a többplatformos használat teljesebb élménnyé válik.

Arról mindenesetre nincs még hír, hogy a stabil verzió mikor frissül, ahogy arról sem, hogy a macOS és az iOS mikor lesznek támogatottak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.