Hirdetés

Már az Android Oreo is rajta van a térképen



|

Az androidos statisztikákban végre felbukkant az Oreo, de igazából még a tavalyi Nougat piaci részesedése sem valami magas.

Hirdetés

Ha minden a jelenlegi pletykáknak megfelelően alakul, akkor a Google Pixel 2 és a Pixel 2 XL lesznek az első okostelefonok, amelyek már gyárilag az Android Oreo rendszerrel jelennek meg. Ezeket a Huawei Mate 10 követi majd. 

Hirdetés

Az Android Oreo viszont már több hete elérhető, azonban csak az októberi statisztikába kerülhetett bele, eddig ugyanis túl kevés készüléken futott. 

A Google Pixel és Nexus eszközei már frissültek az Oreo rendszerre, de még így is csak 0,2 százalékát teszi ki az Oreo a teljes androidos mezőnynek. A Google 0,1 százalék alatt nem tüntet fel egy verziót sem a statisztikákban. 

Az Android Nougat 17,8 százalékon áll jelenleg, ami nem túl jó, figyelembe véve, hogy tavaly augusztusban jelent meg, és, hogy a Marshmallow az androidos készülékek 32 százalékán, a Lollipop pedig a 27,7 százalékán van rajta. 

A listát a KitKat 14,5 százalékkal folytatja, majd a Jelly Bean jön 7,6 százalékkal, és az Ice Cream Sandwich, majd a Gingerbread 0,6 százalékkal zárják a sort. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.