Hirdetés

Már az Android P-s emojikat is támogatja a SwiftKey



|

A Microsoft billentyűzetének legutóbbi frissítése hozta el az új emojik támogatását.

Hirdetés

A Google és a Microsoft androidos billentyűzetei rendszeresen frissülnek az aktuális újdonságokkal, így nem csak a Gboard naprakész, hanem a SwiftKey is. Az app legutóbbi frissítése az Android P-re is felkészítette a Microsoft billentyűzetét. 

Hirdetés

A SwiftKey innentől kezdve az Android P-s emojikat is támogatja, de természetesen más változtatások is akadnak az aktuális verzióban. 

Az arab nyelvi fejlesztések mellett a flow jellegű gépelés is változott picit, az angol "I'm" például nem lesz kijavítva "I"-ra. A WeChatben pedig már közvetlenül is lehet képet beilleszteni a szoftverrel. 

Bár részleteiben az arab nyelvi fejlesztésekre koncentrált ez a verzió, az Android P-s emojitámogatás mindenképp örömteli hír. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.