Hirdetés

Már az androidos értesítéseket is mutatja a Windows 10



|

Kezdeti támogatást kapott a Windows 10 az androidos eszközök értesítéseihez - vagyis kézbe sem kell venni a mobilt, hogy megnézzük azokat.

Hirdetés

A Microsoft Your Phone alkalmazása lehetővé teszi, hogy az androidos okostelefonunkat egy Windows 10-es PC-hez kössük, és a mobilon lévő képeket a PC-n nézegessük meg. A fájlok is átvihetőek továbbá az eszközök között, írható és fogadható PC-n szöveges üzenet, illetve PC-re tükrözhető a mobil kijelzője is. 

Hirdetés

Ezek az újdonságok márciusban már elérhetőek voltak, de a Phone Screen csak a Samsung Galaxy S8 és Galaxy S9 szériákat támogatta. A Microsoft immáron a Galaxy S10 szériát, a Galaxy Note 8-at és Note 9-et, valamint a OnePlus 6-ot és 6T-t is támogatja. Akad továbbá egy új funkció is. 

A PC-n immáron a mobilos értesítések is megtekinthetőek. Mivel ezek az okostelefonra érkeznek, csak akkor láthatóak, ha a mobil be van kapcsolva. Ekkor viszont minden információ látható a PC-n, a mobilt fel sem kell oldani. 

Természetesen testre szabható, hogy mely értesítések jelenjenek meg, illetve törölhetőek is az értesítések a mobil megérintése nélkül. Az újítás a Windows 10 18885-ös előzetes buildjében már benne van, fokozatosan a 19H1 build összes Insider-felhasználójához eljut majd. Azt sajnos nem tudni, hogy a stabil Windows 10 mikor kapja meg ezt az újítást. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.