Hirdetés

Már az Apple Musicot is támogatja a PlayStation 5



|

Újabb platformon folytatódhat a cupertinóiak és a Spotify rivalizálása.

Hirdetés

Egy Reddit-felhasználó néhány hete szúrta ki, hogy Apple Music-támogatással bővülhet a PlayStation 5 szoftvere, miután egy új fiók készítésénél felbukkant nála a választás lehetősége a Spotify és az almás platform között.

Ami akkor csak pletyka volt, immáron valóság lett, a Sony ugyanis a hivatalos blogján adott hírt róla, hogy a konzolok közt elsőként integrálták az Apple Musicot a PlayStation 5-ön.  

Hirdetés

Tegnaptól kezdődően a felhasználók nemcsak játékon kívül, de játék közben is élvezhetik a cupertinóiak által kínált 90+ millió dalt és a 4K-s videóklipeket is. Az Apple Music alkalmazás letöltés után a PS5 főmenüjéből, vagy játék közben a PS-gombot nyomva tartva a Vezérlőpult "Zene" funkciókártyájáról érhető el.

Az integrációnak köszönhetően az app képes az éppen játszott címekhez passzoló dalokat ajánlani, a klipek hangjának lejátszása pedig akkor sem szakad meg, ha visszatérünk a játékba. Az alábbi videón működés közben is láthatjuk az alkalmazást:

Az Apple Music támogatása erős érv lehet az almás ökoszisztéma felhasználóinak a PlayStation 5 mellett, míg arról egyelőre nincs hír, hogy az Xboxra is érkezhet-e a szolgáltatás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.