Hirdetés

Már az éves fogyasztásról is tájékoztat az MVM Next alkalmazás



|

Egy pillantással megtudhatjuk, beleférünk-e a rezsicsökkentés kedvezményes keretébe.

Hirdetés

A kormány még a múlt héten jelentette be, hogy az orosz-ukrán háború okozta nemzetközi energiaválságra hivatkozva korlátozza a rezsicsökkentést, így augusztus 1-től egy lakossági ügyfél már csak évi 2523 kilowattórás áram, és 1729 köbméteres földgáz fogyasztásig jogosult az eddigi kedvezményes energiaelszámolásra.

Azóta a Magyar Közlönyben is megjelent, s ezzel hivatalossá vált a "rezsirendeletként" emlegetett új szabályozás, melynek kapcsán társoldalunk, a Zöld Pálya számolt be a drágulás részleteiről. Most pedig a Magyar Villamos Művek is reagált a megváltozott feltételekre, és egy hasznos funkcióval bővítette az MVM Next mobilos alkalmazását.

Hirdetés

Elsőként a HWSW szúrta ki, hogy az app androidos és iOS-es verziója is frissült az új, 2.2.0-ás kiadásra, amely így már az ügyfelek éves fogyasztását is jelzi. Az alkalmazás azt írja, hogy a mennyiséget az előző év fogyasztása alapján számolják ki, az újabb szerződőknél pedig az addigi fogyasztásból következtetnek rá.

Az alkalmazás használatához regisztráció szükséges, amelyet hitelesítenünk kell a számlán található felhasználói azonosító megadásával. Az app több fogyasztási helyet is képes kezelni, aki pedig az áramot is az MVM Nexttől kapja, az az erre vonatkozó adatokat is látja a felületen. Az MVM weboldalán emellett részletes tájékoztatást közöltek a rezsicsökkentés módosításáról, valamint árkalkulátort is igénybe vehetünk az új terhek kiszámítására.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.