Hirdetés

Már az iPhone 13 nagyszerű kameráiról szólnak a hírek



|

A legutóbbi szivárgások szerint a jövőre érkező iPhone 13 mobilok kamerái sokkal jobbak lesznek, mint amik az iPhone 12 készülékekbe kerülnek.

Hirdetés

Bár még az iPhone 12 mobilok bemutatója és megjelenése is elég messze van (ez utóbbi november lehet a legutóbbi hírek szerint), máris jönnek az információk a jövő évi iPhone 13 készülékek kameráiról. Állítólag az iPhone 13-ba már 64 megapixeles fő szenzor, 40 megapixeles telefotós kamera (3-5x-ös optikai zoommal), 64 megapixeles anamorfikus lencse, 40 megapixeles ultraszéles kamera és LiDAR-szkenner kerül. 

Hirdetés

Ez így már öt hátlapi kamerát jelentene, az iPhone 12 Pro modellek várható négy kamerája után. Addig is pedig elég valószínűtlen, hogy az Apple megapixelháborúba kezdene idén. LiDAR-szkenner állítólag viszont már az iPhone 12 Pro verzióin is lesz. 

Természetesen ilyen korán kár lenne bármit biztosra venni, igazából még az iPhone 12 részletei sem körvonalazódtak olyan szinten, hogy az iPhone 13-ról lehessen beszélni, illetve a nem hivatalos szivárgás kapcsán is érdemes szkeptikusnak maradni, de kíváncsiak vagyunk, mi lesz igaz majd ebből a következő generációban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.