Hirdetés

Az Elon Musk repülőútjait követő srác most az orosz oligarchákat vette célba



|

Már nyomon követhetjük a Twitteren, hogy merre utaznak a leggazdagabb és legbefolyásosabb oroszok.

Hirdetés

Január végén számoltunk be arról, hogy egy 19 éves srác, aki nem mellesleg imádja a repülést, rajong a Tesláért és az űrkutatásért, egy algoritmust, ami nyomon követi Elon Musk minden repülőútját, a frissítéseket pedig szorgosan posztolja a Twitterre is. A Tesla tulajdonosa a Twitter-profil törléséért 5000 dollárt, azaz mai árfolyamon körülbelül 1,6 millió forintot ajánlott, amit Sweeney nem fogadott el, a későbbi ajánlatokra pedig már Musk nem reagált.

Hirdetés

A fiatal programozónak nem szegte kedvét, hogy végül nem kapott gyakornoki állást a Teslánál, most újabb robotot és ahhoz egy friss Twitter-felhasználói fiókot állított munkába, ami az orosz oligarchák repülőútjait követi.

Sweeney nem mulasztotta el az érdeklődőket figyelmeztetni, hogy Oroszországban jelentősen kevesebb repülési adat érhető el nyilvánosan, mint Európában vagy Amerikában, emiatt a pontosságuk is megkérdőjelezhető. Azért egy külön botot az orosz VIP gépekre is ráállított, ami még Putyin mozgását is megpróbálja szemmel tartani.

Reméljük, hogy a Putyin-közeli üzletemberek közül senki sem keresi majd fel egy visszautasíthatatlan ajánlattal Sweeney-t, hogy törölje a profilt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.