Hirdetés

Már az ujjaiddal nagyíthatsz bele a YouTube-videókba



|

A YouTube legutóbbi frissítése a 18:9-es kijelzőkre is koncentrált.

Hirdetés

A YouTube app iOS 11-re írt verziójában egy ideje már lehet két ujjal zoomolni, és immáron az androidos alkalmazás is képes erre a legutóbbi frissítésnek köszönhetően. 

Hirdetés

Az újításnak a 18:9-es (vagy hasonló) képaránnyal rendelkező okostelefonok tulajdonosai örülhetnek, hiszen immáron még könnyebben választhatnak a bedobozolt (16:9) és a képernyőhöz igazított videós lejátszási módok között. Két ujjal egyből úgy igazítható a videó, hogy betöltse az egész kijelzőt. 

Mivel a legtöbb tartalom a YouTube-on még mindig a hagyományos 16:9-es képaránnyal bír, és ez a jövőben várhatóan így is marad, ezért ez a funkció különösen fontos az appon belül. 

Természetesen mindegy, hogy egy Samsung Galaxy S8+ vagy egy LG V30 kijelzőjén használjuk ezt a funkciót, a tartalomtól függően valamennyit biztosan levág a rendszer a képből. 

A funkció egyébként már a 12.40-es verzióban benne volt, de akkor még csak a Pixel 2 XL-t támogatta. A 12.44 óta a többi hosszított panelt is kezeli. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.