Hirdetés

Már bárki kitűzhet megjegyzéseket az Instagramon



|

Az új eszköz segítségével bárki rögzíthet három megjegyzést a kommentszekció tetejére.

Hirdetés

Az Instagram változtatásainak hála immáron bárki rögzíthet megjegyzéseket a bejegyzések alatt. A funkciót májusban, kisebb csoportnyi felhasználóval tesztelte az Instagram, de most kész az élesítésre. A fejlesztők azt szeretnék elérni, hogy a felhasználók jobban kezelhessék a bejegyzések alatt kialakuló párbeszédeket, így a megjegyzések feedjének tetejére néhány különlegesnek ítélt hozzászólás tűzhető ki. 

Hirdetés

Aki ki szeretné tűzni egy megjegyzést, annak a hozzászóláson jobbra kell simítania, ekkor az opció a válasz, jelentés és törlés ikonok mellett jelenik meg. Egy bejegyzésben három hozzászólás rögzíthető felülre. 

Az eredeti teszt során egy csoportos törlést lehetővé tevő eszközt is bevetett az Instagram. Ennek segítségével egyszerre több negatív hozzászólást lehet törölni, egyszerre több fiókot blokkolni, továbbá azt is ki lehetett választani, hogy egy felhasználót ki tagelhet egy bejegyzésbe. Az Instagram ezekkel az eszközökkel küzdene a zaklatás, visszaélés, tévinformáció ellen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.