Hirdetés

Már biztosan érkezik a Honor hajtogatós mobilja



|

A korábbi pletykák után most maga a gyártó erősítette meg a dolgot.

Hirdetés

Egyelőre még nem látszik, hogy a hajtogatós telefonok a 3D-s tévékhez hasonló múló hóbortnak bizonyulnak-e, de az biztos, hogy a gyártók komolyan ráfeküdtek a témára. Nemrég az Oppo csatlakozott a menethez a Find N-nel, de a sorban ott találjuk a Samsung Z Flip3-at és Z Fold3-at, a Huawei Mate X2-t, a Motorola RAZR-t, a Xiaomi Mi MIX Foldot és a Microsoft Surface Duót is.

Egy ideje már pletykálják, hogy a Huawei által eladott Honor is előrukkolhat a saját megoldásával, mostantól pedig nincs is okunk kételkedni ebben, a gyártó ugyanis maga erősítette meg az értesülést.

Hirdetés

A Honor a kínai közösségi oldalon, a Weibón osztott meg egy kedvcsinálót, ám erről sajnos csak annyi derül ki, hogy Magic V néven érkezik az eszköz. A középen látható sziluett alapján lehet akár a Z Fold3-hoz hasonló könyv-szerű, vagy a Z Flip3 és a Motorola RAZR mintáját követő kagylóhéj (clamshell) kialakítású is. Az előbbi esetben a tetejét mutatná a render, az utóbbinál az oldalsó éleket.

Jobb híján így egyelőre csak a The Elec júliusi jelentésére támaszkodhatunk, amely szerint a Honor a Galaxy Fold-széria konkurensének szánja az újdonságot. Ha hihetünk a koreai lap értesüléseinek, a mobil 8,03 hüvelykes belső kijelzővel érkezik, mellé pedig egy 6,45 hüvelykes külső megjelenítőt is kap. Ami az erőforrást illeti, a Magic Foldot a Qualcomm legújabb bajnoka, a Motorola csúcsmobiljában már benchmark-rekordot döntő 8 Gen 1 SoC hajthatja.

A leleplezés dátumáról a Honor posztja csak annyit árul el, hogy "hamarosan" sor kerül rá, így arra is van némi esély, hogy még az idén leleplezik. Az viszont már más kérdés, hogy vajon Kínán kívül is piacra dobják-e.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.