Hirdetés

Már böngészőből is futtathatunk androidos alkalmazásokat



|

Elstartolt a BlueStacks X bétája, ami bármilyen eszközről elérhető.

Hirdetés

Azoknak, akik androidos appokat számítógépen szeretnének futtatni, régóta segít a BlueStacks, de a Windows 11-et használóknak, ha majd a Microsoft implementálja a saját megoldását, már ez sem fog kelleni, az Amazon App Store alkalmazásait könnyedén letölthetik a rendszerbe épített támogatásnak köszönhetően. A frissítést halogatók vagy egyéb operációs rendszert futtatók viszont hasznát vehetik a BlueStacks X-nek.

A szolgáltatás részben a felhő segítségével működik, részben pedig a felhasználók gépeinek erőforrásait használja, így nem hagyatkozik pusztán a netkapcsolatra, de nem is csak a hardvert terheli.

Hirdetés

Ennek köszönhetően elméletileg nem okoz problémát a Raspberry Pi-ról való futtatás sem, de minden eszköz támogatott, ami képes egy modern böngésző futtatására. Egyelőre reklámok biztosítják a működéshez szükséges alapokat, de később egy fizetős, prémium szintet is bevezetnek.

Aki tenne egy próbát vele, az a BlueStacks X oldalára látogasson el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.