Hirdetés

Már ékszerdobozba is teheted az RGB-s memóriáidat



|

Valódi ékszerdoboz érkezett a G.Skill Trident Z Royal RAM-okhoz: a modulokat kiállíthatjuk az asztalon, és az USB-s kapcsolatnak hála világítanak is.

Hirdetés

A G.Skill Trident Z Royal memóriái igen feltűnőek, most pedig kiváló az alkalom RAM-ot vásárolni, hiszen a memóriaárak folyamatosan csökkennek. Mihez lehet kezdeni a megspórolt pénzösszeggel? 

Hirdetés

A G.Skill szerint vannak, akik már olyannyira nem szeretnék elrejteni a gépházuk belsejében a látványos modulokat, hogy inkább feltűnő helyen mutogatnák azokat. Éppen ezért elkészült a G.Skill ékszerdoboza, az FC-UM4A-TRK

Ezt eredetileg mindenki csak áprilisi tréfának hitte, azonban kiderült, hogy valódi termékről van szó, ami megvásárolható. A G.Skill Trident Z Royal Display Box egy olyan ékszerdoboz, ami műbőrrel van borítva (és persze a gyémántok sem igaziak a csillogó memóriamodulokon). 

A doboz ennek ellenére azért funkcionális. A tetejét felnyitva négy DDR4-es memóriafoglalatot találunk, ezekbe beilleszthetőek a Trident-Z Royal RAM-ok. Az alsó fiókból pedig előkerül az USB kábel, amit a PC-hez csatlakoztatva arra eszmélünk, hogy mindenféle stílusban kezd el világítani az összes behelyezett modul. Persze más extra funkció nincs, legalábbis egyelőre. Mikroszálas törlőkendő azért akad, hogy a modulok mindig szép fényesek legyenek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.