Hirdetés

Már elérhetőek a Windows 11 ISO fájljai



|

A Windows Insider tagjai kipróbálhatják az operációs rendszer legújabb verzióját és annak telepítőjét.

Hirdetés

A Windows 11 Insider Preview legújabb verziója, a 22000.132 számozású Build az előző héten vált elérhetővé, ezúttal a Microsoft hozzáférhetővé ette az új operációs rendszer ISO fájljait is.

Az Insider program résztvevői így már ezeken keresztül elindíthatják a telepítést, és láthatják az új felületet. Emellett a redmondiak az operációs rendszer legújabb verzióját is kiadták a Dev és a Beta csatornákon keresztül.

Hirdetés

A Microsoft elmondása szerint a telepítő új dizájnjának célja, hogy izgalmas élményt jelentsen a felhasználóknak, amikor első alkalommal bekapcsolják a Windows 11-et futtató PC-jüket. Az installálási folyamatok során egyszerűen átláthatók az egyes lépések, a telepítés kezdetén pedig nevet lehet adni a számítógépnek.

Az ISO fájlok a Windows 11 22000.132 Buildjéhez kapcsolódnak, viszont emellett már elérhető a 22000.160 sorszámú preview verzió is. A Microsoft ezzel párhuzamosan a Windows 10 32H3 frissítésén is dolgozik, amely a vállalat tervei szerint még ebben az évben elérhető lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.