Hirdetés

Már idén szeptemberben bemutatkozhat az AirPods 3



|

Egyes híresztelések alapján a fülhallgatót az Apple az iPhone 13-mal egyszerre fogja leleplezni.

Hirdetés

Az Apple harmadik generációs vezeték nélküli fülhallgatójáról, vagyis az AirPods 3-ról már idén márciusban láthattunk kiszivárgott fényképeket, viszont a vállalat hivatalos bemutatójára még egy ideig biztosan várnunk kell. 

Egy beszámoló alapján viszont a leleplezésre már szeptemberben sor kerülhet, ugyanis van esély arra, hogy az iPhone 13-mal együtt fogják bemutatni a fülest, tehát a hivatalos megjelenésre is az új telefonnal egyszerre számíthatunk.

Hirdetés

A DigiTimes értesülései szerint az új AirPods gyártása augusztusban fog elkezdődni, ami arra is utalhat, hogy nem sokkal később már meg is jelenik a készülék. A fülhallgató egyes alkatrészeinek beszállítása már kisebb számban elkezdődött, 2021 harmadik és negyedik félévére viszont jelentősen felgyorsulhatnak a folyamatok.

A Bloomberg újságírója, Mark Gurman információi szerint az iPhone-okat bemutató Apple eseménye szeptemberben lesz, és a harmadik generációs AirPods megjelenésére is még idén számíthatunk. Nem lenne tehát meglepő, hogy az új telefonokkal együtt mutatná be a kapcsolódó fülhallgatót is.

Az Apple emellett már dolgozik a második generációs AirPods Pro fejlesztésén is, de ennek megjelenésére még legalább 2022-ig várnunk kell.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.